Pil, Anne Sofie og Anna

lørdag den 5. februar 2011

Countdown

Jeg har omtrent 10 minutter til at blogge løs. Og når de 10 minutter er gået, vil jeg sætte kurs mod gymnastiksalen, som jeg har brugt formiddagen på at belægge med 13 opsprættede sorte sække, og så skal jeg sammen med Signe administrere skolens første officielle FLØDEBOLLEKAMP! (I hvert fald for vores årgang).

Syv minutter igen!

Denne uge har været ret mærkelig. Dagene har været længere end nogensinde før (måske pga. midlertidig afskaffelse af stilletime?), men alligevel er selve ugen gået sindssygt hurtigt. Jeg har haft de mest sære skoletider med teater, fordi vi har skullet øve forskellige scener hele dagen lang. Kunst og musik knokler også, men jeg kan slet ikke se for mig, at vi når at blive færdige inden næste weekend, hvor vi skal vise forestillingen. Ugen der kommer her nu kommer til at gå med endnu mere øvning, gennemspilning efter gennemspilning. Jeg håber virkelig, det bliver godt!

Tre minutter igen.

Vi skulle have været 12, der blev i denne weekend, men i stedet er vi 20. Det er rigtig hyggeligt, og jeg er virkelig glad for, at jeg blev – på trods af, at næste weekend er en bliveweekend. Og om tre uger har vi terminsprøver. Tre måneder efter alle andre i Danmark. Eller sådan noget i den stil. Og så er det marts! Og forår! Men gud, hvor går tiden dog bare hurtigt… så jeg NYDER nuet! Det tror jeg også, de fleste andre gør. Nyd, nyd, nyd!

Time’s up, adios!
- Luffe. :]

Ingen kommentarer:

Send en kommentar