Pil, Anne Sofie og Anna

lørdag den 23. april 2011

Påskehygge

Skøn påskeferie, kan jeg fortælle jer!

Startede virkelig godt ud i onsdags med en pisse fed elevfest, som bare var så godt planlagt af Sofie Gerup, Fie og Villads. De havde fået lejet et lokale til en pæn pris inde i Kødbyen, og der var ingen elektrisk lys, så de havde sat en hel masse stearinlys frem, hvilket var sindssygt hyggeligt. Desuden var der et dejligt stort musikanlæg, så der blev virkelig danset igennem. En rigtig succes, synes jeg!

Efter festen sov jeg hos Amanda (kaldet Mynde) sammen med Kurt og Adele på Christianshavn, og lidt senere tog jeg med min mor, søster og vovse ud til Nokken på Amager hos nogen af vores venner (en af dem, hende på 16, hedder også Amanda og kender desuden helt vildt mange fra efterskolen, ret syret egentlig) og malede påskeæg og spiste påskefrokost og hyggede os gevaldigt. Om aftenen tog vi hjem og sov, og fredag tullede jeg bare rundt herhjemme, indtil jeg om aftenen ringede til Kurt og tog hjem til hende og lærte downtown Sorgenfri og omegn godt at kende ved hjælp af Lyngby-Taarbæk kommunes telefonbog og en efterfølgende gåtur. Så sov jeg hos hende, tog hjem igen her til morgen, og nu er jeg her og er på vej mod byen for at gå på vinduesgloning i det dejlige sommervejr med min fantastiske moar.

Så nu vil jeg sige pænt farvel til vi ses (skrives?) en anden gang!
- Luffe.

2 kommentarer:

  1. Hey, ved du hvad det sted i Kødbyen hed eller hvor man kan kontakte dem? Er nemlig på udkig efter lokaler til 18 års :)

    SvarSlet
  2. Det er et virkelig småt (men fedt) lokale, så det er begrænset hvor mange, der kan være der... til gengæld er der masser af udendørsplads og der er brændeovn, klaver og et godt anlæg!
    Det hedder www.5e.dk :]

    SvarSlet