Pil, Anne Sofie og Anna

tirsdag den 12. april 2011

En tirsdag eftermiddag

Man kan forberede et blogindlæg inde i sit hoved den ene dag, og føle noget helt andet den anden. Det er gået op for mig, at mine tanker og følelsers aktualitet forældes virkelig hurtigt.

Jeg ved slet ikke, hvad skal skrive i dag. Der er sket noget på værelset, noget meget slemt, og der er ikke noget, jeg kan gøre ved det. Det eneste, jeg kan gøre, er at håbe, at alle bliver glade igen og det hele ender godt. Jeg er ret forskrækket over det hele, tror jeg. Ved ikke rigtigt, hvordan jeg skal reagere. Hvordan jeg skal snakke om det. Og sådan noget. Jeg ville bare ønske, at alle var glade.

I sidste uge var der en form for værelsesrokering. Lige pludselig – næsten ud af det blå – var der helt vildt mange, der var (blevet) utilfredse med deres værelser, og nu har lærerne og de involverede elever imellem løst det menneskelige puslespil. Langelands Efterskole er nu en efterskole i besiddelse af et 5-mands værelse. Ret vildt, hvis man spørger mig!

På skolen er der lige nu en lidt underlig stemning. Det er sikkert kun mig, der har det sådan, for jeg er slet ikke indblandet, bare en flue på væggen. Med Roskilde Festivalens lineup release er alle helt vildt oppe at køre. Imellem højrøstede og opstemte elever bliver der råbt hid og did, at billetterne er udsolgt! eller Arctic Monkeys? Ja, man! Er lidt ærgerlig over, at jeg ikke skal med, det må jeg indrømme. Til gengæld skal jeg på ferie, og det bliver (undskyld sproget) fandeme også fedt!

Fik at vide i dag, at vores udtræksfag til afgangseksamen bliver offentliggjort på fredag. Endnu en reminder om hvor tæt vi er på enden. Puha.

Og nårh ja, så har vi haft det mest formidable vejr her i Rudkøbing den sidste uge, og jeg har siden i mandags været ude og bade i havet hele 3 gange! Især søndagsudflugten i forgårs til stranden var dejlig og ekstraordinært sommeragtig. Det er ubeskrivelig skønt med humlebier, tulipaner, sommerfugle og 18 graders varme!

Knus Luffe :]

2 kommentarer:

  1. Ahr, endelig! Har virkelig savnet dit bloggeri! :D

    SvarSlet
  2. Eeeejjjj, tak du! Det varmer virkeligt!

    SvarSlet