Pil, Anne Sofie og Anna

fredag den 3. september 2010

Zombieaften

Der sidder overvældende mange dejlige mennesker i opholdsstuen denne fredag aften. Efter et godt måltid mad med efterfølgende frugtsalat og vanillecreme, har folk sat sig til rette for at se...

Zombiefilm! (*Skræk og rædsel blandt eventuelle læsere*)

Åh nej, åh nej, åh nej. Jeg er dårlig til at se gyserfilm og andre filmgenre i den dur. Jeg er ikke bygget til at kunne se dem, men alligevel tænkte jeg, at jeg måtte bidrage lidt til fællesskabet, og dermed også bide min voldsomme frygt i mig...
Jeg håber virkelig det går godt! Og med min skønne roomie Cleo (tidligere omtalt som Mette) ved min side, regner jeg med, at jeg nok ikke dør.

(EJ, TÆNK, HVIS ZOMBIERNE HOPPER UD AF SKÆRMEN OG SPISER OS ALLE SAMMEN!!!!!?!?!?!!!!11one)

Ok, det var lidt useriøst. Undskyld. Men jeg er faktisk temmelig skræmt! Og jeg aner ikke hvorfor - i aften deltager jeg i fællessovning (dvs. ikke noget med at sove alene på en mørk, uhyggelig gang), så jeg burde være i stand til at undertrykke den åndssvage frygt.

Jeg må lære kunsten at se gyserfilm!

...

Åh nej, åh nej, åh nej.

4 kommentarer:

 1. det hved jeg du har svært hved, du har det nemlig også svært med monsterhuset.

  SvarSlet
 2. Hey Loui!
  Sidder her med din mor og søster og hygger, at my place (;
  HOLD KÆFT (må man bande her?- Whatever, det er det værd) JEG GENTAGER.. HOLD KÆFT, HVOR SKRIVER DU GODT! Du er virkelig et geni, det kan ikke beskrives med ord.(du kan jo så tydeligvis beskrive alt med ord) Jeg er så excited over dit mega talent, og glæder mig til at du bliver mega kendt forfatter! ( Please bliv forfatter!)
  Hvorefter jeg så kan sige : FRYD EVERYBODY! SUCK MY CO.. Anyway.. Prøver bare at komme ud med min misundelse :)
  Ærgeligt du ikke kunne komme.. Havde sådan glædet mig til at se dig -.-
  Håber du har det FANTASTISK på din efterskole, med FANTASTISKE roomies!
  Knus fra Storbyen!
  Eller bare Amanda xD

  SvarSlet
 3. Taaak! Og nej, Lunte, jeg har det ikke svært ved Monsterhuset. xD

  ZAAAAAAAAAAARGRGRGRGH AMANDA!!!! DDDD:::: JEG HAR SLET IKKE FÅET NOGET AT VIDE OM, AT VI SKULLE BESØGE JER!!!! NEEEEEJ! ARGH! Vildt tarveligt! D:
  Men tusind tak, det varmer virkelig! Har det viiildt fedt hernede på den lange ø, tak, og håber også, at du har det rigtig godt! Vi må finde ud af noget igen snart, fordi iiih! Det er så nedern, at jeg slet ikke havde fået noget at vide! Gwargh!
  MEN HEJ! Skønt at høre fra dig. C:

  SvarSlet