Pil, Anne Sofie og Anna

lørdag den 11. september 2010

En sørgmodig tanke

Jeg sidder alene på mit (gigantiske) værelse, og reparerer min regnbueparaply med min regnbuetape. Når jeg er færdig, vil jeg iføre mig mit regntøj, spørge om nogen vil med ud og gå, og så vil vi begive os ned til det regnfulde Rudkøbing. Det er lidt en søndagsting, men butikkerne har jo ikke åbent om søndagen, så nu bliver det en lørdagsting! Ja.

I går aftes (eller i nat) lagde jeg slet ikke mærke til, at datoen sagde 11. september 2010. Ni år er der gået siden terrorangrebet på World Trade Center i 2001. Og dette kommer sikkert til at lyde mærkeligt, men jeg vil gerne dedikere dette indlæg til ofrene fra ulykken og til deres familier og elskede, men også til dem, der måske bliver presset ud i terror og ikke kan gøre noget ved det. Sikke en forfærdelig situation at stå i...

Men nu vil jeg gøre min paraply færdig, tage afsted og forhåbentlig blive distraheret af nogle andre dejlige efterskolemennesker, så mine tanker ikke skal dvæle ved den grusomme hændelse for ni år siden.

Hav en god lørdag,
- Luffe.

2 kommentarer:

 1. Hej du (:
  Tak for en dejlig blog! Opdagede den lige, da jeg surfede lidt på efterskole-hjemmesiden..
  Nåja, men jeg har altså lige et spørgsmål, som jeg håber du kan finde tid til at besvare mit i efterskole-tumulten (: men, men, men, det jeg tænkte på var, hvilken "slags" er din efterskole? Skusspil? Musik? sport? eller noget helt fjerde?
  knus og tak (:

  SvarSlet
 2. Halløj! 8D

  Min efterskole er en meget kreativ en af slagsen - vi har tre linjefag; musik, kunst og teater. Og jeg kan godt fortælle dig, at her er dejligt! Vi har åbent hus d. 26. september på Efterskolernes Dag, du kunne jo komme og besøge os, hvis du overvejer at tage på efterskole? C:

  SvarSlet